Tvrtka Skoring d.o.o. osnovana je kao trgovačko društvo 1994. godine i od tada pa do danas uspješno posluje kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu. Osnovnu djelatnost tvrtke čini nabava i distribucija opreme u brodogradnji, kao i tehnički nadzor nad ugradnjom. Osim brodogradnje koja predstavlja najveći udio u našem poslovanju, vršimo nabavu i distribuciju opreme za hidroelektrane i gradske vodovode te nabavu i ugradnju opreme za sportske bazene i igrališta.

 

Od 2000.godine zastupnici smo svjetski poznatog proizvođača brodskih i industrijskih ležajeva Thordon Bearings Inc. iz Kanade koji svoje proizvode distribuira u više od sedamdeset zemalja svijeta, a Skoring zastupa tržište Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Mađarske.

Thordon projektira, razvija i proizvodi veliki broj različitih vrsta i namjena visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih ležajeva. Ležajevi su izrađeni od jedinstvenog polimera razvijenog u vlastitim istraživačkim laboratorijima.

U svjetskoj brodograđevnoj industriji Thordon je dobro poznato ime. Osim u brodogradnji njihova primjena vrlo je prikladna u raznim industrijskim aplikacijama, hidroelektranama, offshore platformama i općenito svugdje gdje je poželjno izbjegavati rad s uljima.

 

Tijekom dugogodišnjeg poslovanja izgradili smo dobre odnose sa svojim partnerima. Danas ponosno možemo navesti širok raspon visoko kvalitetne ponude s odličnim omjerom cijene i kvalitete te dobru i kvalitetnu tehničku podršku.

Vašem upitu pristupit ćemo stručno i profesionalno te ukoliko je potrebno, ponuditi odgovarajuće rješenje uz prijedloge i obrazloženja.

 

 

SKORING društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: SKORING d.o.o.
Sjedište: Rijeka, Vjenceslava Novaka 14
Registriran kod Trgovačkog suda u Rijeci, MBS 040006145; OIB: 09104883791
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Član uprave: Saša Škorić
Žiro račun kod PBZ   IBAN: HR9223400091100083430