Thordon prepoznaje važnost kvalitete proizvoda, preciznu proizvodnju te sa svojim timovima inženjera praktičara i inženjera projektanata, blisko surađuje s kupcima, pružajući projektnu podršku kako za postojeće sustave tako i za potpuno nova i inovativna tehnička rješenja koja premašuju tehničke zahtjeve svojih aplikacija.
Thordon ima dugogodišnje iskustvo u gotovo svim granama industrije, a također nudi punu tehničku podršku pri projektiranju, proizvodnji i ugradnji.

Osnovni tehnički podaci koji se odnose na odabir, projektiranje, dimenzioniranje, strojnu obradu i ugradnju materijala Thordon, nalaze se u priručnicima Thordon bearings engineering manual i Thordon bearings installation manual.


Za izračun ugradbenih mjera ležaja Thordon je izradio vlastiti kalkulacijski program, predviđen za rad na računalu na operativnom sustavu Windows. Program je u boji sa jednostavnim izbornikom tako da se unos podataka vrši bez teškoća. Izračuni se mogu ispisati na štampaču i spremiti u datoteku.


Thordon kataloge, inženjerske priručnike, kalkulacijski program i smjernice za određivanje najboljeg materijala ovisno o aplikaciji naći ćete na stranici preuzimanja.

Za pokretanje Thordon kalkulacijskog programa treba vam registracijski broj korisnika koji možete zatražiti Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Za detaljnije informacije koje se odnose na određenu aplikaciju ili probleme, molimo da nas kontaktirate.